Weekend Oost Nederland, februari 2006

Vrijdag 17 februari
De camper staat inmiddels al weer 5 weken stil, het wordt de hoogste tijd weer eens een weekendje weg te gaan. We rijden eerst naar Ede, eten bij één van onze kinderen en vermaken ons een poosje met de kleinkinderen Renée en Tim. Onder het genot van een kop koffie en een drankje zitten we nog even lekker te kletsen.
Even voor 10.00 uur vertrekken we en rijden naar de camperplaats bij het Drielse Veer in Oosterbeek. Als we rond half elf aankomen schuiven we tussen de twee campers die er al staan, dat geeft toch een veilig gevoel.


Zaterdag 18 februari
’s Ochtens rustig opstaan, ontbijten, boodschapje doen in Oosterbeek en op naar Obelink in Winterwijk. Even neuzen maar uiteindelijk zonder artikelen weer vertrokken. We zochten een dashbord-ventilator om de computer in de camper te kunnen koelen, maar die ze hadden (blank met blauwe schoepen) wilden we niet.
In Haaksbergen bij Pen gekeken en daar het adres gekregen van een andere zaak in het dorp waar ze zouden hebben wat we zochten en dat klopte.
’s Middags hebben we een afspraakje met Henk (oud collega) en zijn partner Gerdie. Het wordt een gezellig en aangenaam weerzien.
’s Avonds op verjaardagsvisite bij één van mijn broers. Rond 23.00 uur vinden we het mooi geweest en rijden naar de camperplaats in Gronau waar we de nacht doorbrengen in gezelschap van nog vier andere enthousiastelingen.Zondag 19 februari
We sluiten ons vol geplande weekend af met een dagje Glanerbrug. Onze schoonzus is jarig geweest en we vieren vandaag haar verjaardag.

‘s Middags samen een rondje wandelen door de Glanerbrugse dreven.

Onderweg komen we de eerste lentebode tegen: twee lammetjes die lekker tegen elkaar aan van een zwak zonnetje genieten.’s Avonds rond half negen zijn we thuis en hebben een druk maar wel fijn weekend gehad.