PLANNEN 2011

Het is half december en de plannen voor 2011 zijn weer in een vergevorderd stadium.
Eind januari gaan we weer naar het Iberisch Schiereiland, kijken of we ergens in Spanje of Portugal de zon weer kunnen vinden, zo ontvluchten we voor de vierde keer het koude en gure Nederlandse winterklimaat. Net als in 2008, 2009 en 2010 gaan we langs de Spaanse Costa's naar het zuiden.
Benieuwd naar het verslag van onze vorige reizen? klik dan op één van de jaartallen.

Januari: DE PLANNEN ZIJN GEWIJZIGD!!!!
Deze reis gaan we niet alleen op het Iberisch Schiereiland de zon op zoeken maar ook in Marokko. De afgelopen jaren hebben we al veel over Marokko gehoord en nu willen het wel eens met eigen ogen zien, maar om alleen door dat land te trekken zien we niet zo zitten. Onze campervrienden Rob en Adrie komen eind februari/begin maart ook naar het zuiden en samen met hen gaan we de oversteek maken.

Eind juni gaan we weer op pad en willen dan door de oostelijke helft van Frankrijk toeren! In de loop van juli ontmoeten we ergens in de Alpen onze campervrienden Ede en Ineke en Nico en Afke en gaan daar met z'n allen op zoek naar
"LE TOUR DE FRANCE".
Het lijkt ons wel spectaculair een keer langs de route te staan en te kijken hoe de renners een berg op sjezen en natuurlijk ook om het hele circus er omheen eens van dichtbij mee te maken.

In september gaan we nog een keer naar Frankrijk en dan willen we vooral het Westelijke gedeelte van het land doorkruisen of misschien wel doorrijden naar het noorden van Spanje. Afhankelijk van de weersomstandigheden bepalen we hoe en waar we naar toe rijden. Wat is het toch heerlijk dat vrije leven!
De resterende tijd zullen we ook niet stil zitten en er regelmatig op uittrekken en ons eigen mooie landje of de ons omringende landen te verkennen.